lauantai 3. tammikuuta 2015

Justus se täytti tänään 2 vuotta ♥

Justus se vaan täytti tänään 2 vuotta ♥ Aamusta asti on menty vauhdilla eteenpäin, jotta saataisiin kasaan ikimuistoiset ja tarjoiluiltaan maistuvat synttärit pikkumiehellemme. Tupa on ollut täynnä ja hauskaa on ollut :) Nyt meitä on täällä enää minä, synttärisankari isinsä kanssa sekä kaksi Justuksen isin puolen serkkua, jotka jäävätkin yökylään. Sankari sai äsken hieman kakkuakin maistaa jälkijunassa - aiemmin ei isännän rooliltaan ennättänyt - ja nyt on hyvä rauhoittua lahjoja tutkimaan. Nyt onkin sitten lahjoja saatu taas koko vuoden edestä, eikä mitään ennen ensi joulua tämä poika tarvitse!


Tässä vakavanaamainen poika ensimmäistä kertaa eilen luistimilla! Jännittävää oli touhu ison pienen miehen mielestä, eikä jännitysitkultakaan vältytty! Mutta tästä on hyvä alkaa :)

Tässä oli nyt lyhyesti tunnelmia synttärihumun keskeltä, mutta varmasti on luvassa lisää kuvia kemuistamme myöhemminkin! Huomenna juhlitaankin sitten tosiaan Justuksen serkun 1-vuotis synttäreitä eli juhlat sen kun vaan jatkuvat:)


♥: Laura

8 kommenttia: