maanantai 19. tammikuuta 2015

Hyvän mielen tulppaanit

Onko liian aikaista jo tunnelmoida hieman kevättä, vaikka ulkona sataakin lunta ja pakkanen on kiristymään päin? Rakastan talvea ja juurikin tätä ihanaa lumisadetta, mutta kieltämättä joulun jälkeen alkaa tietynlainen uusi vaihe, uuden odotus. Vaikka osaan nykyään elää hetkessä ja nauttia juuri tästä hetkestä, etsii sitä väistämättäkin ympärilleen asioita, jotka tuovat piristystä päivään ja valoa ympärille. Kun lomani meni sairastellessa ja olo on vieläkin toipilas, niin oikeastaan jo oman voinnin asteittainen kohentuminen riittää parantamaan mielialaa aivan valtavasti. Mutta tämän lisäksi päätin tuoda hyvää mieltä kauppareissulta kotiin myös kevättalven esimmäisen tulppaanikimpun muodossa. Lisäksi joulun ajan jääkaapin ovessa roikkunut, tarkoin valittu joulukortti sai nyt astua syrjään ja tilalle ostin uuden, kevätväreissä loistavan kortin. 


♥ Tulppaanit


"Olkoon minulla riittävästi suklaata 
hyväksyäkseni asiat joita en voi muuttaa. 
Tarpeeksi kahvia muuttaakseni sen minkä voin
- ja Tervettä järkeä erottaakseni nämä Toisistaan."


Näillä eväillä on hyvä aloittaa uusi viikko ja samalla myös viikon työrupeama loman jälkeen :) Mutta ennen kuin suostun kunnolla vielä ajattelemaan huomista ja työpäivää, olisi vuorossa ystäväni kanssa sovitut lounastreffit tuota pikaa - ehkäpä juuri sen kahvin ja suklaisen jälkkärin kera:) Ihanaista alkavaa viikkoa kaikille! :)

♥: Laura

8 kommenttia:

  1. Voi, tulppaanit ovat ihania! Itsekin on jo tänä keväänä pari kimppua tullut kaupapreissulla kotiutettua. Tulppaanit ovat ehdottomasti lempikukkani ja tuovat aina niin keväisen fiiliksen. Hyvää kevään odostusta, Ihana Laura! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinulle ihanaa kevään odotusta Ihana Ida! <3

      Poista
  2. Minusta ei ole liian aikaista fiilistellä tulevaa kevättä! :) Itsellänikin oli yksi päivä kevättä rinnassa, kun kävelin ulkona auringon paisteessa ja lumi & jää suli kaduilta. Olkoonkin tammikuu. Kaikki keinot on sallittu, kun tavoitteena on hyvä mieli! Tsemppiä töihin, toivottavasti olet jo terve :)

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa olla vointi jo selvästi parempi - ihan huippua! :) Mutta tosiaan, on ihan mahtavaa, miten kevätaikaan niin pienetkin asiat kuin auringon pilkahdus tai muuten vain keväinen fiilis, voivat tuoda hyvän mielen! :) Ihanaa kevään fiilistelyä Emmi sinulle! <3

      Poista
  3. Ikinä koskaan ei ole liian aikaista tunnelmoida kevättä - jos minulta kysytään!! :D Ja vaikka tulppaanit talven(kin) kukkia ovat niin aivan ihanasti muistuttavat kasvusta ja uudesta, valosta ja vehreydestä - keväästä! Todella hehkeän kimpun kaupasta kotiutitkin! Varsin oivia iskulauseita olet jääkaapin(?) oveenkin keräillyt. Oikein ihanaista alkanutta viikkoa Sinullekin! Toivottavasti jaksat töissä - eikä tule takapakkia toipumisen suhteen... Pidä huoli itsestäsi, Ystäväiseni! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, on ihan mahtavaa, miten niinkin yksinkertainen asia kuin tulppaanikimppu saa kevätmielen (=pirteämmän, iloisemman mielen) esille! :) Ja kyllä, jääkaapin ovestahan nuo magneetit löytyvät - itsepintaisesti olen niitä siihen asetellut, vaikka tuo toinen puoliskoni ei niistä taidakaan olla ihan samaa mieltä ;)

      Hyvää loppuviikkoa Andrea sinulle! Halaus♥

      Poista
  4. Ihanaa pian kevät tulee! :---) Itse sain ainakin hyvän mielen kirjoituksestasi ja aloin myöskin kevättä jo odottelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Pinja! Ihanaa kevään odotusta sinullekin! :)

      Poista