torstai 22. tammikuuta 2015

Herkkusuiden iltapala

Vautsi miten hyvältä voikaan tuntua kahden viikon sairastelun jälkeen, kun vointi alkaa lähennellä jo normaalia! Tämän saman ahaa-elämyksen koen kyllä joka kerta, kun olen ollut puolikuntoinen - ja siihen olotilaan jo hieman tottunut - ja kun vointi palautuukin ennalleen. Mutta, ihan mahtava fiilis siis! :) Tänään minulla oli ensimmäinen työpäivä loman ja sairausloman jälkeen ja olin niin onnellinen, että jaksoin työpäiväni kunnialla läpi. Pelkäsin nimittäin melkoisesti sitä tunnetta, että olisi yrittänyt sinnitellä töissä puolikuntoisena siinä epäonnistuen. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin :)


Hyvä fiilis jatkui edelleen kotona, ja pikaisten päikkäreiden, liian kauan kestäneen kauppareissun sekä päivällisen valmistuksen jälkeen ryhdyinkin vielä laskiaispullien tekoon! Koville se otti, kun Justus-herra oli mukana leipomassa, mutta lopulta valmista tuli! Tässä vaiheessa kello lähestyi jo yhdeksää, joten yhtäkkiä meillä olikin melkoinen herkkusuiden iltapala tarjolla alkuperäisen jälkiruoan sijaan:) Justuskin pääsi nauttimaan elämänsä ensimmäisestä (?) pullasta ja vielä suoraan vaniljaisen kermavaahdon ja vadelmahillon kanssa! Voisin sanoa, ettei ole tainnut koskaan iltapala kadota noin nopeasti parempiin suihin...


Huomenna menemmekin Justuksen kanssa leikkitreffeille heti aamupäivällä ja loput pullat on hyvä pakata mukaan kermavaahdon ja hillon kanssa matkaevääksi :)


Ja kun päivääni piristämässä on ollut vielä uusi tulppanikimppu, jonka pojat eilen kauppareissulta äiskälle toivat, on hyvä suunnata katse loppuviikkoon iloisin mielin! :)

♥: Laura


8 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, että sairastelu alkaa olla takanapäin!! Ja tuo ahaa-elämyksesi on niiiin tuttu tunne... ei tarvita kuin pieni nuhan tukostuttama nenä, niin voi sitä vapauden tunnetta kun taas pystyy hengittämään... :) Hienoa, että töihin paluukin sujui mallikkaasti! Siitä se taas lähtee arki rullaamaan... :)

    Tosi komeita laskiaispullia leivoitte! Ja ainakin olette hyvissä ajoin ottamassa iloa irti! :D ...Ehdit varmaan muutamat Runebergin tortutkin pyöräyttämään, ennen seuraavaa pullasatsia?! :D

    Vauhdikkaita leikkitreffejä teille, kera pullien ja kenties asiaankuuluvan pulkkamäen...! ;)

    Niin, ja taas niin ihania, astetta syvemmän sävyisiä, tulppaaneja on kertaalleen kotiutunut!

    Mukavaa viikonloppua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en kyllä yhtään edes tarkistanut, milloin tämä varsinainen pullapäivä olisi! :D Kunhan kuuntelin suurta mielitekoa laskiaispulliensuhteen ja sillä mentiin ;) Runebergin-torttuja en kyllä ole tainnut ikinä tehdä, mutta ehkä olisi jo aika kokeilla?

      Kivaa alkanutta viikkoa Andrea sinulle, toivottavasti viikonloppusi oli onnistunut ♥

      Poista
  2. Mahtavaa, että alat jo olla kunnossa. On se ihmeellistä, miten tauti osaakin viedä voimat pois. Nyt vain rauhallisesti töissä ja puulista nautiskellen. Ihanaa viikonloppua Laura! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan on mahtava fiilis, kun voimat palautuvat ja jaksaa taas! :) Ihanaa alkanutta viikkoa Nell sinulle, halaus ♥

      Poista
  3. Oli ihan pakko tarkistaa kalenterista että koska se laskiainen oikein on etten vaan missaa sitä kokonaan!
    Mutta onneksi se ei ollut vielä mennyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, kuten Andreallekin kommentoin, niin minä en edes miettinyt laskiaisen ajankohtaa, vaan kuuntelin pelkästään pullahimoani :D Mutta nyt kun on vielä laskiainen edessäpäin, voi leivonnan ottaa vielä vaikka uusiksikin ;)

      Hyvää alkuviikkoa Pinja sinulle! :)

      Poista
  4. Oi nam, laskiaispullat on herkkua! Minä en ole koskaan ollut mikään pullafani, muta nämä on asia ihan erikseen :P Pitää ehdottomasti pyöräyttää itsekin jossain vaiheessa :)

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en ole mikään pullafani ollut, mutta nyt joulun ja kaiken sen suklaan jälkeen iski jo mullolareissulla kauhea pullahimo! Näin ollen makuaistin pikku hiljaa palauduttua flunssan jälkeen, oli pakko saada lisää :) Hyvää alkanutta viikkoa Emmi sinulle! :)

      Poista