perjantai 15. syyskuuta 2017

Kuulumisia pitkän tauon jälkeen



Olen enemmän kuin usein miettinyt ja vannonut mielessäni, että tulen tänne vielä kirjoittamaan kuulumisia. Nämä kuvat kertovat nyt enemmän kuin tuhat sanaa siitä, kuinka ihanaa elämänvaihetta olen saanut elää viime ajat<3 Vihdoin ja viimein menimme naimisiin viime lauantaina eli 9.9. Päivä oli täydellinen ja nyt vihdoin ja viimein on koko perheellämme yhteinen sukunimikin :)

Paljon on ehtinyt tapahtua viimeisimmän tekstini jälkeen! Olen palannut töihin Jasperin syntymän jälkeen jo toukokuussa 2016, olen opiskellut samalla avoimessa yliopistossa psykologiaa ja nyt muutama viikko sitten pääsin aloittamaan Hämeenlinnassa kokemusasiantuntija-koulutuksen, jonka parissa vietän aikaa aina toukokuuhun asti :) Muutimme viime vuoden maaraskuussa omakotitaloon, joka vaatii lähes täydellistä remontoimista, joten senkin parissa riittää puuhailtavaa. Eli paljon on elämässäni tapahtunut ihania asioita! Vaikkakin kaikki se on toki tuonut mukanaan myös paljon väsymystä, stressiä ja kiirettä. Nyt on kuitenkin hyvä olla ja vietämme koko perhe yhdessä kesälomaa :) Pojat ovat kasvaneet huikeasti, ja Jasperkin on jo 2-vuotias kerholainen! <3

Tällaisia pikakuulumisia tähän väliin tämän blogin puolelle :) Eihän sitä tiedä, jos vaikka tuo kokemusasiantuntija-koulutus innostaisi taas välillä kirjoittelemaan Pienin askelin elämää -blogin puolellekin... :)

Syysterveisin,

Laura



13 kommenttia:

  1. Ihana kuulla sinusta :)

    VastaaPoista
  2. Oi onnea tosi paljon! Olet kaunis morsian!
    Kaikki muutokset kuulostavat myös upeilta. Kuulostaa siltä, että asiat ovat nyt aikamoisen onnellisesti. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt on asiat kyllä varsin ihanasti, ja kaiken kiireen, väsymyksen ja stressinkin keskellä pitäisi aina muistaa pysähtyä tarpeeksi usein ajattelemaan, kuinka hyvin asiat ovat, ja että se ei kaiken tämän jälkeen ole suinkaan itsestäänselvyys!

      Hyvää syksyn jatkoa Sinulle! <3

      Poista
  3. Onnea vielä tätäkin kautta...❤
    Ja kaunista syksyä koko perheelle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Andrea! <3 Ja ihanaa syksyä Sinullekin! <3

      Poista
  4. Aivan ihanaa kun tulit postailemaan! Niin kaunis morsian <3 Millaista sun työ on? Muistaakseni olit sairaanhoitaja? Mihin oot suuntautunut jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Sairaanhoitaja olen ja tällä hetkellä työskentelen vaikeavammaisten parissa, tehostetun palveluasumisen puolella. Mutta haaveilen vielä jonain päivänä saavani työskennellä psykiatrian puolella siten, että voisin hyödyntää työssäni omia kokemuksiani! Se, millaista työtä sen toivoisin olevan tarkalleen, en tiedä vielä, mutta sinne ne tulevaisuuden haaveet asettuvat myös ammatillisesti :)

      Hyvää ja kaunista syksyä Sinulle! :)

      Poista
  5. Moikka! Tämä postaus ja kuvat kauniista morsiamesta sai kyyneleet silmiin, niin onnellinen olen puolestasi<3! Olen seurannut blogiasi monen vuoden ajan ja se on tuonut toivoa omassa, jo pitkän jatkuneessa taistelussa syömishäiriötä vastaan. Kun kuulumisiasi lukee, tuntuu kuin tapaisi vanhan ystävän :) Kiitos, että olet jakanut tarinaasi, ja Onnea! :)
    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos ihanasta kommentistasi <3 Toivoisin, että minulla olisi aikaa kirjoittaa vieläkin aktiivisesti ja varmasti paljon asiaa olisi kirjoitettavana syömishäiriöön ja siitä toipumiseenkin liittyen - jo aiemmin tekstien lisäksi! Mutta olen hyvin iloinen, jos näistä jo kirjoitetusista teksteistä on ollut sinulle ja ehkäpä jollekin toisellekin apua. Hyvää syksyn jatkoa Sinulle ja voimia taistelussasi sairautta vastaan! <3

      Poista
    2. Kiitos<3! Hyvää syksyä myös koko teidän perheelle!:)

      Poista
  6. Hei Laura ja suuren suuret onnittelut näin vähän jälkikäteen! :) Lueskelin tässä Pienin askelin elämään-blogiasi ja mietin, löytääköhän sinua esim. Instagramista? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja anteeksi, kun kesti vastailla! Olen kyllä kirjautuneena Instagramiin, mutta en ole sinne yhden yhtä kuvaa laittanut. Mutta mikäli joskus sattuisin innostumaan päivittelystä, löydyn sieltä ihan nimelläni (nimimerkkiäkään en ole vaivautunut muuttamaan:D) laurajouttunpaa :) Kovasti haaveilen tuon kokemusasiantuntija-koulutuksen innoittamana Pienin askelin elämää - blogin päivittämisestä, mutta toistaiseksi aikaa siihen ei vielä ole valitettavasti löytynyt. Mutta ehkä vielä joskus! :)

      Poista