lauantai 26. joulukuuta 2015

Jouluterveisiä pieniltä tontuilta!

 Jouluisia terveisiä meidän pieniltä tontuiltamme! Aatto ja ensimmäinen joulupäivä menivät kyläillessä perheidemme luona, mutta tänään olemme rauhoittuneet nautiskelemaan joulusta ihan vain omassa kodissa. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka kuinka ihanaa ja tärkeää onkin viettää perheiden kanssa joulua, on myös kaiken hulinan jälkeen oman kodin rauha enemmän kuin tarpeen. Ensin koimme ihan uskomatonta pikkuväen riemua Jarnon perheen parissa, ja eilen vietimme uusinta-aattoa omassa lapsuudenkodissani - niin ikään pikkuisten iloitessa lahjoista ja jännittäessä joulupukin saapumista :) 

♥ Äidin iso (pieni) tonttupoika

♥ Jasper kaulassaan ruokalappu, jonka isäni on ostanut siskolleni Amerikan reissusta 30 vuotta sitten. Kaikki lapsenlapset on kuvattu samainen "my 1st Christmas" -lappu kaulassaan - nyt myös Jasper :)

♥ Varsinainen Tonttu Toljottaja!

Nyt pari päivää vielä hölläilyä ja sitten Justuksen 3-vuotissynttäreiden valmistelujen kimppuun! Vaikka vannoin valmistelevani joulua ilman stressiä, iski kiire (ja myös se stressi) päälle ihan viimeisinä päivinä joulusiivouksen ja laatikoidenteon myötä. Eilen univelat iskivät päälle valtoimenaan ja rytinällä, joten lepo on myös nyt tarpeen. Mutta synttäreitä vietämme jo reilun viikon päästä eli ihan kohta minulla on täällä mainio 3-vuotias poika, joka odottaa saavansa Ryhmä Hau -synttärit! Niiden valmisteluiden pariin siis uppoudun seuraavaksi.

Lisää jouluisia kuvia ehkä vielä myöhemmin! Loppuilta meneekin jouluruoan, suklaan ja jääkiekon parissa. Ihanaa joulutunnelmaa toivottelen teille vielä näin Tapaninpäivän iltaankin! 

♥: Laura 

5 kommenttia:

  1. Tapanin-terveiset takaisin pikkutontuille; suloisen säikähtäneelle "Toljottajalle", ja kovaa vauhtia kohti kolmatta virstanpylvästä viilettävälle Hurmuri-tontulle... Sekä tietysti hiukan isommalle tonttuväelle, joka toivon mukaan saa pian jo hiukan levähtää...♥

    VastaaPoista
  2. Suloista! <3 Ihanaa joulunjälkeistä aikaa ja uudenvuodenodotusta!

    VastaaPoista
  3. On teillä suloisia tonttupoikia :) Lasten riemu ja jännitys saa kyllä varmasti aikuisenkin joulufiiliksen korkealle! Minulla tuntui tämä joulu vain hujahtavan ohi. Olin vielä aatonaattona töissä, minkä jälkeen pääsimme vasta matkaan kohti Savoa siskoni kanssa. Kaikki oli kuitenkin kotona mitä perinteisemmin, mikä lämmitti mieltä :) Rakas perhe, joulusauna, jouluruoka, hautausmaakierros jne. Vaikka en talvesta tykkääkään, niin kyllä joulu on ihanaa aikaa <3 Vielä kun voisi ruokapuolesta, erityisesti suklaasta ja muista herkuista, nauttia kunnolla...

    - Emmi

    VastaaPoista