torstai 30. huhtikuuta 2015

Hauskaa Vappua!

Tämä äiti havahtui pojan päivähoidon tuleviin vappujuhliin vasta eilen, joten mummo pelasti tilanteen tuomalla pojalle mitä parhaimman vappuasun! Olen ollut kohta viikon kamalassa flunssassa, joten kauppaan ei ole ollut viime päivinä asiaa... Loppu hyvin, kaikki hyvin ja mitä onnellisin Leonardo-turtles pääsi osallistumaan vappujuhlaan hyvillä mielin :) Kodin remonttimaalla vielä pikainen poseeraus ennen lähtöä ja sitten menoksi! Tänään juhlinta kruunautuu pojan mielessä varmasti kauan odotetulla vappupallon hankinnalla :) 


Huomenna pitäisi minun jo raahautua töihin aamuvuoroon sanoi vointi mitä tahansa. Ehkäpä se tästä pikku hiljaa, vai mitä? Elättelen toiveita ihmeparantumisesta ja työvuorosta, joka suijuisi jo paremmissa voimin. Huomen illalla olisikin sitten tiedossa poikien kanssa MM-kisojen avausottelun seurantaa ja ehkäpä niitä perinetisiä vappuherkkujakin! Joten ei muuta kuin mitä hauskinta - ja ennen kaikkea sokerisinta - Vappua teille kaikille! :)

♥: Laura

12 kommenttia:

  1. Hauskaa vappua Laura ja muu perhe! <3

    VastaaPoista
  2. Hyvää vappua koko perheelle! Ihana turtles! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Toivottavasti sinulla Pinja oli kiva Vappu! :)

      Poista
  3. Mikä hurmuri-Leonardo!! :D
    Iloista Vappua ja kihelmöivää MM-jänskäystä koko poppoolle! :) ♥
    Ja tietysti - tehokasta flunssan tappoa - arsenaalina vaikkapa sima ja tippaleivät! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Leonardo kiittää ;) Nyt eivät kyllä tippaleivät valitettavasti tehonneet flunssaan, mutta ehkä se ratkaiseva tekijä oli viime viikolla syödyt Bebe-leivos? :D Nimittäin niin tiukassa flunssa oli, että nyt alkaa vasta olla parempi olo!

      ♥♥♥

      Poista
  4. Hih, hyvä että muistitte naamiaisasun! :) Meillä oli kans töissä sellaset puvut skideillä ja varmasti niitä keillä oli jäänyt puku pois harmitti ihan hirveästi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä itsekin mietin että huh, onneksi tuli mummon hankittua asu! Oli nimittäin muillakin lapsilla asuja ja Justus niin kovin onnellinen :)

      Poista
  5. Voi miten harmi tuota flunssaa :(. Pikaista paranemista <3! Pieni Leonardo-turtles on mitä suloisin! Oikein hyvää vappua teille :)!

    T. Vee

    VastaaPoista
  6. Ompas Justus jo iso poika - ja komea! ;) Toivottavasti sinun vointi on jo parempi ja selvisit työvuorosta! Minäkin podin yli viikon flunssaa, joka alkaa nyt vihdoinkin olla selätetty.

    Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä aina vaan itsekin jaksaa ihmetellä, kuin iso poika jo tuo Justus on! :) Aika menee niin mahdottoman nopeasti.... Mutta tosiaan, on kyllä nyt sitkeää flunssaa liikenteessä! Omani alkaa vasta nyt olla selätetty! Mutta ehkä kesä menisikin sitten terveempänä? :)

      Poista