tiistai 2. kesäkuuta 2015

Viinkonloppureissu Tampereelle

Pääsimpä viettämään ihan huippuviikonloppua parhaiden ystävieni kanssa Tampereelle toissa viikonloppuna! Reissua aloimme suunnitella jo helmikuussa ja nyt se vihdoinkin toteutui :) Matkasimme Tampereelle kukin omalta suunnaltamme lauantaina aamupäivällä. Kahvittelimme Waynes Coffeessa siihen asti, kunnes jokaisen juna oli saapunut perille. Kahvilta menimme suoraan lounaalle uuteen (ainakin omasta näkökulmastani uuteen...) keskustassa sijaitsevaan kahvilaan ja sieltä edelleen hotellille. Olimme varanneet jo hyvissä ajoin meille huoneet Hotelli Tammerista. Hotellivallinta osoittautui oikein mieluisaksi ja onnistuneeksi, ja viihdyimme siellä hyvin :)


♥ Ihanan tunnelmallinen hotelli

Päivä alkoi kaunistua sen edetessä ja sää oli todellakin paljon parempi kuin aiemmin oli lupailtu. Näin ollen suuntasimme kävelylle aivan upeisiin maisemiin Pispalan harjulle. Jouduimme samalla keskelle Likkojen lenkki -tapahtumaa, mutta mitäpä tuosta - kauniita ne maisevat olivat siltikin, vaikka harjulla väkeä piisasikin ihan tungokseksi asti :)


♥ Pispalan harjulla kauniita taloja ja maisemia ihailemassa

♥ Kahvihetki Pyynikin näkötornilla

Illaksi meillä oli pöytävaraus Bistro Le Pot -nimisestä ranskalaisesta ravintolasta. Erilaiset pataruoat ovat ilmeisimmin paikan erikoisuus ja sellaiseen minäkin päädyin. Katkarapuja kovasti teki mieli, mutta olen niitä yrittänyt raskauden takia vältellä - olen aina vahän ulapalla rajoitusten kanssa ja nyt päätin olla sitten varovainen näiden herkkujen suhteen... Sen sijaan söin herkullisen pata-annoksen hauki quenelleja korvasienimuhennoksen kera sekä lisukkeena ratatoullea. Maistui! Vaikka pääruoka tavattoman herkullinen olikin, ei se mitään ollut verrattuna jälkiruokaani: Creme Brulee!

♥ Alkupalaa...

♥ Herkullisia pääruokia...

♥ Oma, erittäin maistuva pääruokani...

♥ Taivaallisen hyviä jälkkäreitä...

Herkullisen päivällisen jälkeen palailimme vielä hetkeksi hotellille vaihtamaan vaatteita ja sieltä suuntasimme vielä hetkeksi yöelämää tutkimaan. Itse olin varautunut ihan tanssilattimenoon, mutta lopulta päädyimme istuskelemaan mukavaan drinkkipaikkaan ja sieltä vielä hotellin baarin puolelle. Vaikka aamulla olikin meillä ollut Justuksen kanssa aikainen herätys, niin hienosti selvisin valveilla muistaakseni kahteen asti - kai siitä voi olla jo ylpeä? :D

♥ Äitiysmekkolainen lähdössä Tampereen yöelämään

Sunnuntaiaamumme alkoi, kuinkas muutenkaan, kuin ihanalla, rauhassa nautitulla hotelliaamiaisella. Jotenkin sitä vain osaa arkiaamujen ja Justuksen kanssa vietettyjen aamiaishetkien jälkeen nauttia pitkään ja hartaasti nautitusta aamiaisesta hyvässä seurassa :) Ei sillä etteikö Justus olisi hyvää aamiaisseuraa, mutta... ;) Aamupalasalikin jatkoi hotellin romanttishenkistä tunnelmaa ja itse olisin viihtynyt siellä kahvikupposen kera vielä pidempäänkin! 

♥ Herkullinen hotelliaamiainen


Tankkauksen jälkeen oli aika laittaa tavarat kasaan ja luovuttaa huoneet. Vielä oli kuitenkin parisen tuntia aikaa kiertää aurinkoista keskusta-aluetta tyttöjen kanssa ennen junien lähtöä. Oli sääli jättää kiva viikonloppu taakse, mutta toisaalta - siitä saadulla energialla taas tulisikin sitten jaksamaan hyvän tovin!

♥ Reissun viimehetkiä

Seuraavaksi taidammekin tavata tyttöjen kanssa porukalla tupareissa, sillä ainakin muutamat sellaiset taitavat olla kaveriporukassamme tiedossa :) On kiva ajatella, että itsekin pääsen mukaan, sillä viime kesä meni niin tiukasti töitä tehden. Nyt sen sijaan olen jo ihan lomallejäämistunnelmissa :) Jarnolla alkoi jo kesäloma ja itse seuraan pari viikon sisällä perässä! Nimittäin kesälomani starttaa parin viikon päästä ja kesäloman loputtua jatkankin lomailua äitiysloman merkeissä. Kyllä tuntuu ihanalta :) Yhdessäoloa, auringonpaistetta ja pikkureissua - siinä olisi resepti täydelliselle kesälle :) Onko teillä lomasuunnitelmia jo tehtynä? :)


♥: Laura

8 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea postaus omasta kotikaupungista! :) Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Samoin sinulle aurinkoista ja lämpöistä kesää! :)

      Poista
  2. Äitiysmekkolainen täydessä kukoistuksessaan... ♥ Kuinka onkaan Nättimys... ♥
    On se hyvä, että pääset pian enemmän kuin ansaitulle, ja pienen pakon sanelemalle, (äitiys-)lomalle! ;) ♥
    Ihanaa Kesää Kaunokainen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Andrea ♥ Voi että, enää viisi päivää täytyy töissä jaksaa ja sitten alkaa se loma!!! Ihanaa päästä poikien kanssa nauttimaan vapaista :) Ihanaa kesää sinullekkin ♥ ♥ ♥

      Poista
  3. Tampere on kaunis kaupunki ja sopivan kokoinen. Teitäkin sää suosi auringonpaisteineen ja ruokahuolto ehdottomasti toimi. Pitäisi itsekin tehdä tuollaisia irtiottoja useammin. Toivottavasti raskaus on edennyt ilman ongelmia ja mielialasi on pysynyt korkealla. Ihanaa kesäkuun alkua Laura! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampere on kyllä ihana kaupunki ja pitkään haaveilin itsekin muuttavani sinne! :) Raskaus on edennyt hienosti ja väsymyksestä huolimatta on mieli pysynyt todella hyvänä :) Ihanaa kesää sinullekin Nell! <3

      Poista
  4. Tosi kivan kuuloinen reissu :) raskaudenaikaisten ruokarajoitusten kanssa kannattaa varmasti käyttää tervettä järkeä, mutta tiesitkö, että korvasienet ovat myös vältettävien listalla? Ei sillä, että yksi kerta haittaisi, mutta tiedoksi vaan. Hyvää kesää ja äitiyslomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tosiaan, itse asiassa haukihan on myös kyllä kiellettyjen listalla! Hups... Senkin oikeasti tiesin, mutta tuossa kun jokainen ruokalaji tuntui jollain tavalla kielletyltä raskauden puolesta, niin tuohon menin sitten päätymään... :( Mutta onneksi tosiaan on kyse vain yhdestä kerrasta :)

      Ihanaa kesää myös sinulle! :)

      Poista